Indiaas vispakketje

Dit recept heb ik uit een kookboek van de appie (E en R bedankt!). Dit is al vaker een handig kookboek gebleken. Het recpept is in de aluminiumfolie. Nu ben ik daar niet zo’n voorstander van, maar het werkt als trein. Het resultaat is een lekker sappig visje met een heerlijk indiaas tintje. Voordeel is ook dat het makkelijk te maken is.

Ingredienten

  • 500/600 gram panga of een ander filet zoals zeewolf
  • Citroensap
  • 75ml volle yoghurt
  • 2 eetlepels indiase currypasta (zit in een pot)
  • 3 eetlepels kokos schaafsel
  • 2 bosuitjes

Methode: Grillen  

Voorbereiding

Verdeel de vissen in 4 gelijke delen en leg ze op een flink stuk aluminiumfolie. Doe de yoghurt in een schaal en er doe er de currypasta en de bosuien doorheen. Even roeren en de dikke pap kan over de vis. Schrik niet er moet echt veel overheen. Vouw daarna de pakketjes dicht.

De marinade voor het roeren De saus geroerd

 

BBQ

Lekker simpel. Je legt de vispakketjes op direct vuur. 15 minuten moet genoeg zijn. Anders langer.Let bij het resultaat vooral op de yoghurt 🙂

 

BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *