Dirt burgers

Hamburgers met Dirt, heerlijk!

Ingrediënten

  • 500 gram rundergehakt (gewone, dus niet mager)
  • 1 eetlepel paneermeel
  • 2 theelepels worcestershiresauce
  • 2 eetelepels Todd’s Dirt (te bestellen bij true2BBQ)

Voorbereiding

Doe het gehakt, de helft van het paneermeel, de worcestershiresauce en de Dirt in een schaal. Kneed het gehakt totdat je het kan vormen tot grote gehaktballen. Als het gehakt te vochtig is voeg je nog wat paneermeel toe. Plet de ballen en maak er hamburgers van door ze te vormen met je handen. Als je niet van rood vlees houdt of je gehakt is al een beetje bruin maak je dunne hamburgers. Als je weet dat het gehakt vers is en je houdt van lekker eten maak je dikke hamburgers.

Doe de hamburgers in huishousfolie en laat minimaal een half uur in de koelkast liggen.

BBQ

Hamburgers grill je natDirt Burgersuurlijk. Steek je BBQ en wacht tot de vlammen gedoofd zijn. Leg de hamburgers ongeveer 2 tot 4 minuten per kant op de BBQ. Je kan de hamburgers opleuken met kaas en bacon, maar door de Dirt smaken de burgers ook heerlijk van zichzelf. Ik eet ze het liefst met een klein beetje curry en mayo of mosterd.

 

BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *