Puntpaprika’s met mozzarella

Een lekkerbijgerecht die ook voor de veggies onder ons goed te doen is.

Ingrediënten

  • 2 puntpaprika’s
  • 4 pepertjes
  • 2 bollen mozzarella
  • Koriander

Voorbereiding

Snij de paprika’s overmidden en haal de zaadlijsten eruit. De mozzarella snij je in plakken of blokjes en doet ze daarna in een kom. Snij de pepertjes in stukjes en doe die samen met de koriander in de kom met mozzarella. Even omgooien en kneden en dan kan het goedje in de paprika’s. Klein beetje zout erover en helemaal klaar om de BBQ op te gaan.

paprika met kaas

 

BBQ

Minuut of 3 direct en daarna een minuut of 8 indirect. Als de kaas gesmolten is zijn ze klaar.

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ’s waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *