Gevulde Appels

Dit is een recept dat wel wat tijd kost in de voorbereiding, maar wel erg leuk is om te maken. Ik heb er helaas geen foto’s van.

Ingredienten

Voorbereiding

Het is belangrijk dat de appel heel blijft. Snij het klokhuis uit de appel. Snij ook zoveel mogelijk van de binnenkant uit de appel en bewaar dit. Hak dit vruchtvlees is kleine stukjes en kneed dit door de broodkruimels. Hier voeg je zout, peper, rozijnen en chilipoeder door. Dat druk je terug in de appel. Smeer de appels in met de marinade.

BBQ

We gaan indirect BBQen. Zet de appels op de BBQ, kap eroverheen en 30 minuten wachten. Klaar.

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ’s waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *