Ananas

Hier een heerlijk recept voor Ananas op de BBQ. Het recept is makkelijk te maken en erg geschikt als nagerecht. Aanrader dus.

Ingredienten:

  • Ananasschijven (van een verse ananas)
  • 2 theelepels fijngehakte chilipeper (of chilipoeder)
  • 2 eetlepels bruine bastardsuiker
  • 2 eetlepels boter

Voorbereiding

AnanasSmelt de boter in een pannetje en roer en de chilipeper en de  suikerer door heen. Smeer dit op de ananasschijven.

BBQ

Grill de schijven zo’n 2 á 3 minuten per kant op het ingevette rooster. Deze tijd is gebaseerd op een bbq die al een poosje aan stond en dus al iets was afgekoeld. Is de BBQ warmer dan korter grillen.

 

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *