Over BramBBQ.nl

Zoals je wellicht al gelezen hebt gaat BramBBQ.nl over BBQen. Op het moment dat ik dit schrijf  BBQ ik vaker dan ooit en heb ik al vele vrienden in het BBQen ontmoet. Dat was allemaal niet het geval toen ik ooit met de website begon. De start van deze website is eigenlijk veel simpeler dan veel mensen denken.

In 2007 las ik namelijk in wat tijdschriften over Joomla en hoe makkelijk je hiermee een website kan bouwen. Nu heb ik altijd al wel een gezonde interesse gehad in computers en internet, maar ik had nog nooit een eigen website. Tijd om daar verandering in te brengen dus. Maar toen kwam het grote websitedillema! wat ga ik plaatsen op die website. Toevallig was in deze periode veel bezig met mijn nieuwe BBQ (een Weber One Touch van 47cm), dus ach waarom geen website over BBQen. Na veel uitproberen, een aantal belachelijke frontpages en veel gekreun had ik de basis voor mijn website staan.

brambbq.nl

En ja, dan wil je meer gaan posten dan alleen speklappen en hamburgers (hoe lekker ook). Dus er wordt een kookboek aangeschaft, internet wordt afgespeurd en je probeert eens wat. Ook kwam ik in contact met andere BBQ enthousiastelingen via het BBQforum. Een zeer waardevolle plek waar recepten en tips worden gedeeld. Kortom het gaat steeds meer leven, en dat betekent ook steeds meer artikelen op de website, wat tot gevolg heeft dat de website steeds vaker bezocht wordt. En dat vindt ik wel erg leuk.

Momenteel staat er website met behoorlijk wat recepten, tips en bezoekers. En daar ben ik best een beetje trots op. Ook geef ik regelmatig workshops of kom ik bij mensen BBQen op een feestje. Dat is altijd op aanvraag en afhankelijk van de datum en de wensen die je hebt. Wil je dat ik bij je kom BBQen dan is het handigst om me een mailtje via bram@brambbq.nl te sturen.

Ik krijg ook steeds vaker de vraag of ik iets wil testen om of over een bepaald onderwerp een bericht wil schrijven. Meestal is dit geen bezwaar, weet alleen dat ik altijd een eerlijk oordeel geef.

Groet Bram

Bram@brambbq.nl

ps.

Als je vragen, ideeën, foto’s, verhalen of andere zaken hoor ik het graag. Ik probeer altijd antwoord te geven en als je foto’s stuurt en ik vind ze leuk (sorry, deze website is geen democratie) zal ik ze plaatsen.