Carolina mustard sauce

Uit het geweldige boek “Big Bob Gibson’s BBQ Book” komt deze (licht aangepaste) variant. Een erg lekkere mosterd saus. Hij is lekker op de BBQ, maar ook op bijvoorbeeld een broodje warm vlees, bitterbal of blokje kaas.

Ingrediënten

  • 200 ml mosterd. Ik houdt van mannelijke mosterd, dus grof en scherp
  • 120 ml honing. Goede honing kost wat meer, is veeeel lekkerder
  • 70 ml appel cider azijnCarolina mustard sauce
  • 2 eetlepels curry
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 2 theelepels worcesthershire sauce
  • 1 theelepel chili saus

Maken

Doe alles bij elkaar. Roer het geheel en zet in de koelkast. Volgens meneer Bob is het het lekkerst als je het 24 uur van te voren maakt en in de koelkast is het 2 weken houdbaar!

Foto is met telefoon gemaakt:

 

 

 

 

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *