Graduate rub

De graduate rub komt uit het boek Low&Slow van Gary Wiviott en wordt beschreven in de 5e en laatste les van het boek. Het is de rub die ik op de Pulled Pork heb gesmeerd.

Ingrediënten voor flink wat rub

  • 6 eetlepels paprika poeder
  • 4 eetlepels versgemalen peper
  • 3 eetlepels zeezout
  • 4 theelepels knoflookpoeder
  • 4 theelepels uienpoeder
  • 2 theelepels gemalen pepers. (bv chilipeper)
  • 2 theelepels gedroogde oregano
  • 1 theelepel cayenne peper

 

Maken

Meng alles goed door elkaar. Luchtdicht verpakt is het 2 maanden houdbaar.

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ’s waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *