Rudimentary rib rub

Deze rub is de basis voor heel veel rubs. Het recept heb ik uit Low&Slow van Gary Wivvott. De rub is bedoeld voor spareribs, maar is lekker op een hele hoop vlees.

Ingredienten

  • 3 eetlepels paprika poeder
  • 2 eetlepels vers gemalen peper
  • 1.5 eetlepel zeezout
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 2 theelepels uienpoeder
  • 0.5 theelepel cayenne peper

Bereiden

Doe alles bij elkaar en mix door elkaar. Tip is om alle ingrediënten keer 4 te doen en wat je overhoudt luchtdicht op te slaan. Houdbaar ongeveer 6 maanden.

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *