Waarom een BBQ site?

Zoals je wellicht al gelezen hebt gaat deze site over BBQen. Op het moment dat ik dit schrijf (juni 2010) BBQ is vaker dan ooit en heb ik al vele vrienden in het BBQen ontmoet. Dat was allemaal niet het geval toen ik ooit met de website begon. De start van deze website is eigenlijk veel simpeler dan veel mensen denken.

Ik las namelijk in wat tijdschriften over Joomla en hoe makkelijk je hiermee een website kan bouwen. Nu heb ik altjd al wel een gezonde interesse gehad in computers en internet, maar ik had nog nooit een eigen website. Tijd om daar verandering in te brengen dus. Maar toen kwam het grote websitedillema! wat ga ik plaatsen op die website. Toevallig was in deze periode veel bezig met mijn nieuwe BBQ (een Weber One Touch van 47cm), dus ach waarom geen website over BBQen. Na veel uitproberen, een aantal belachelijke frontpages en veel gesteun had ik de basis voor mijn website staan.

En ja, dan wil je meer gaan posten dan alleen speklappen en hamburgers (hoe lekker ook). Dus er wordt een kookboek aangeschaft, internet wordt afgespeurd en je probeert eens wat. Ook kwam ik kin contact met andere BBQ enthousiastelingen via het BBQforum. Een zeer waardevolle plek waar recepten en tips worden gedeeld. Kortom het gaat steeds meer leven, en dat betekent ook steeds meer artikelen op de website, wat tot gevolg heeft dat de website steeds vaker bezocht wordt. en dat vindt ik wel erg leuk.

Momenteel staat er website met behoorlijk wat recepten, tips en bezoekers. En daar ben ik best een beetje trots op.

Groet Bram

ps.

Als je vragen, ideeën, foto’s, verhalen of andere zaken hoor ik het graag. Ik probeer altijd antwoord te geven en als je foto’s stuurt en ik vind ze leuk (sorry, deze website is geen democratie) zal ik ze plaatsen.

BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *