True2BBQ rubs en BBQ saus

 true2bbq1 

Dat het BBQforum een geweldig platform is voor BBQend Nederland heb ik jullie al wel vaker verteld. Naast het shinen met je nieuwe recepten en gerechten, het delen van informatie en het ouwehoeren over BBQen zijn er ook al een aantal interessante initiatieven ontstaan op of door het forum.

Zo is de BBQ kampioen van Nederland, de Lowland Smokers, een club enthousiaste BBQers die elkaar ontmoet hebben op het forum. Geholpen door de tips van professionals als Jeroen van het Kookvuur en Mike van Life Fire Concepts is het ze gelukt om het best scorende Nederlandse team van het NKBBQ te worden.

Nu is er nog een erg leuke ontwikkeling vanuit het forum ontstaan: de webshop true2BBQ.nl. Forumlid Hugo heeft deze webshop opgezet vanuit de frustratie dat hij erg moeilijk aan buitenlandse rubs en BBQ sausjes kon komen. En omdat bestellen per doos goedkoper en eenvoudiger is dan per stuk verkoopt hij nu BBQ sausen en rubs. Een initiatief dat uiteraard op mijn warme belangstelling kan rekenen.

De webshop van Hugo staat los van het forum, maar als je lid bent van het forum krijg je wel een eenmalige korting van 10% op je bestelling. Nog een extra reden om je aan te melden als lid van het BBQforum.

Zelf heb ik net een potje Bad Byron’s Butt Rub, een pot Big Bob Gibson – Seasoning & Dry Rub en een flinke pot Todd’s DIRT bestelt. Als ze binnen zijn en ik heb ze gebruikt zal ik uiteraard vermelden wat ik er van vindt.

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ’s waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *