Spareribs, varkenshaas en spiezen

Spareribs, varkenshaas en spiezen

 

Op een zaterdag in oktober de BBQ weer flink aan het branden gehad. Deze keer hebben we spareribs, varkenshazen en spiezen gemaakt en geBBQed. Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

 

Spiezen

 

 

 

Spareribs

 

Voor de tweede keer sparerbs gemaakt, maar nu op een wat andere wijze dan gebruikelijk. Dit met dank aan de website Blue Smoke BBQ. Het recept is hier terug te vinden. 

 

Spareribs zijn altijd goed op de BBQ. Volgens mij lust echt bijna iedereen dit!

 

 

 

 

Varkenshaas

 

 Varkenshaas met een speciale marinade. Varkenshaas is zeker een toppertje op de BBQ. Makkelijk vlees, lekker om te grillen, maar ook zeker om te roken. Het recept is hier terug te vinden.

 

Varkenshaas in de marinade

 

 

Spiezen

 

Zoals besproken zijn de superspiezen eigenlijk een standaard als ik ga BBQen. Zittene r bijna altijd bij en je maakt er mensen ook altijd gelukkig mee. Het recept is hier terug te vinden en de marinade hier. De marinade is trouwens ook erg lekker op bijvoorbeeld kipfilet of (daar is ie weer) varkenshaas.

 

Spiezen

Spareribs

 

BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *