Spareribs en hamburgers

 

Spareribs en hamburgers

Afgelopen zaterdag was het prachtig weer. Omdat het voetballen is afgelopen had ik ook nog eens de hele middag de tijd. Wat doe je dan? juist, spareribs roken . Omdat ik toch de tijd had heb ik het lekker langzaam aan gedaan. Dus spareribbjes op 120 graden een uurtje of 3/4 laten roken. Uiteraard vooraf de sparibs in de marinade gedaan en tijdens het roken lekker ingemobd met een goede mobsaus. Het resultaat was heerlijk. Het vlees gleedt van de ribben.

Spareribs na een uurtje of 2

 

Ook gelijk een paar hamburgers gemaakt. Lekker simpel, maar als je ze goed draait en behandeld komen ze er prima vanaf. De hamburgers smaakte uitstekend en ik vond het eerlijk gezegd ook wel prima om een keer niet uitgebreid met vlees bezig te zijn. 

 Hamburgers

 

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ’s waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *