Rookoven

Rookoven

Binnenkort zal ik mijn BBQ activiteiten uitbreiden met traditionele rook activiteiten. Er komt binnenkort namelijk een echte rookoven naast de Weber te staan. Een prachtig cadeau, waarvoor dank aan de gever.

Omdat de rookoven nu nog met de hand in elkaar wordt gezet heb ik nog geen foto’s, maar zodra hij binnen is zullende de foto’s uiteraard op de site komen te staan. Ik heb al wel gehoord dat het een behoorlijk groot ding is en dat hij helemaal van RVS is. Ben erg benieuwd.

Uiteraard ben ik me wat meer gaan verdiepen in het roken van vis en vlees, waarbij de nadruk op vis (paling) komt te liggen. Zo heb ik het boekje “Rook jij, rook ik” . Heb hem sinds gisteren binnen, maar ziet er goed uit.

Rook boek

 PS.

Ik weet het. De foto op de voorkant is wel erg corny, de foto’s in het boek trouwens ook.

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ’s waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *