De onmisbare branding iron!

Soms krijg je iets waarvan je denkt: waar wist ik dit niet eerder! Dat exacte gevoel had ik met de de BBQ lettertang/branding iron. Een geweldige vinding die je creativiteit tot ongekende hoogtes stuwt. En het leuke is dat je hem niet zelf hoeft te kopen. Ook jij hebt een vriend/kennis/schoonmoeder die hem je ooit een keer kado gaat doen. Geniaal!

Wat kan je met het BBQ branding iron

Maar wat kan dit geweldige stukje techniek allemaal? Met de branding iron kan je eindelijk je vlees voorzien van je eigen tekst. Nou ja, klein stukje tekst. Er zitten namelijk niet echt heel veel letters bij, maar ook hierbij wordt je creativiteit dus optimaal benut. De letters priegel je op de tang. Vergeet daarbij niet om ze gespiegeld erin te drukken. En dan kan de fun beginnen. Je maakt de tang warm in de kolen of boven een vuurtje. Als hij heet genoeg is druk je hem op het vlees. Zo simpel? ja zo simpel.

Waarom wil, nee moet, je er één hebben?

Omdat je de meest geweldige teksten op je vlees kan branden. Vechten je kinderen wie welk stukje vlees krijgt? brand hun naam op het vlees en je bent een koning. Wil je je grappige oom subtiel laten weten dat hij beter even kan stoppen met flauwe grappen te maken? brand het in zijn vlees. En, nog een groot voordeel van de BBQ branding iron, als hij niet luistert kan je hem ook even zachtjes tegen zijn arm aan drukken. Of hard, net wat je wil.

Kortom een onmisbaar stukje tooling voor bij de BBQ. En een super gaaf kado dat door elke BBQer wereldwijd gewaardeerd zal worden. Ik weet zeker dat je degene waar je de BBQ branding iron aan gaat geven je dankbaar zal zijn. Heus….

Hier vindt je een uitgebreide beschrijving van de Branding iron

 

BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *