Nieuw baan: BBQen bij Weber Orginal Store Amersfoort

Het is al een poosje bekent, en het is waar! Ik ben begonnen als Head Grill Master bij de Weber Orginal Store Amersfoort. Een poosje geleden heb ik dat al via LinkedIN en Facebook gedeeld.

Social media post

Hieronder het bericht wat ik heb gedeeld op verschillende Social media:

Van je hobby je werk maken. We dromen ervan, maar bij mij gaat het verder dan dromen! Ik ga aan de slag als Head Grillmaster bij Weber Orginal Store in Amersfoort. Voor mij een uitgelezen mogelijkheid om mijn hart te volgen en van mijn passie mijn beroep te maken. Ik ga er alles aan doen om mijn enthousiasme voor BBQen over te brengen op iedereen die ons in Amersfoort komt bezoeken.

Er zit alleen één nadeel aan mijn besluit. Ik ga ISS verlaten. En dat vindt ik eigenlijk best wel vervelend. Ik heb met veel plezier bij ISS gewerkt, en ben nog steeds onder de indruk van de professionaliteit van de organisatie en de gedrevenheid van de mensen. En natuurlijk vindt ik het vervelend voor mijn collega’s. Prettige mensen waar het erg leuk mee samen werken is.

Maar de drive om te gaan doen wat ik echt super gaaf vindt is te groot. Kom dan ook rustig eens langs in Amersfoort. Ook als je op zoek bent naar een geweldige avond met je team of organisatie. Ik ben er om er voor te zorgen dat jullie avond/middag onvergetelijk wordt!

De Weber Original Store Amersfoort

Mijn nieuwe werkplek ziet er geniaal uit. Een heerlijke werkruimte met heel veel BBQ’s! Waaronder 2 Summits Charcoals en een big ass WSM. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in. De komende tijd zal ik via BramBBQ.nl jullie regelmatig voorzien van updates en ook wat achter de schermen situaties. En natuurlijk kan je me altijd bereiken bij vragen. Ik zeg: STEEK HEM AAN!!

 

BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *