De geboorte van een BBQ team

In Amerika één bekend fenomeen, in Nederland vrij onbekend: Competitie BBQ. Maar dat is geen reden om hier wat verder in te duiken. Op het BBQ forum was al langer een discussie gaande over een BBQ team. Tijdens het Laegh en Traegh evenement in Haarlemmerliede kreeg het idee nog meer vorm. Dat resulteerde in een afspraak tussen een aantal enthousiastelingen in Rotterdam. Tijdens deze meeting werd besloten om ons te gaan kijken of het mogelijk is om een team op te richten. een naam hebben we al: Lowland Smokers

De bedoeling is dat we mee gaan doen aan een aantal BBQ wedstrijden. Nu zijn die in Nederland nogal dun gezaaid (geen om precies te zijn), maar in België houden ze elk jaar een BK. En dat is een belevenis op zich. Het doel voor 2010 is dan ook om mee te gaan doen aan het BK in Genk.

We gaan druk bezig om de zaken te regelen en uiteraard op zoek naar sponsors voor ons team. Als je meer wilt weten, of wilt sponsoren stuur me een mail! en uiteraard volgt er binnenkort meer informatie. 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ’s waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *