De Zusjes kwamen BBQen

De Zusjes kwamen BBQen

 

 

Zondag 28 oktober kwamen de Zusjes bij ons eten. Uiteraard werd er toen ook gebarbecued. Naast de pasta met spinazie en de erwten zijn er ook een stuk zalm en twee varkenshazen gerookt. Daarnaast voor mezelf een lekkere sparerib! Dit keer wel zonder een uitgebreide marinade, maar in de kant en klare Teriyaki Marinade van Kikkoman. Ook lekker.

 

Alles op de BBQ

 

 

Als eerste ging de sparerib op de BBQ. Lekker lang laten roken op een laag vuurtje met een hoop hout. Altijd lekker. Daarnaast ook weer een zalm gerookt. Ook weer een groot succes.

Zalm in de pekel

Vuur

 Spareribs op de BBQ

 

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ's waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *