Aanstekelijk

Uiteraard vertel ik op mijn werk ook wel eens iets over BBQen en dat begint aanstekelijk te werken. Helemaal met dit mooie weer. Zo is één van mijn collega’s helemaal wild van de banaan met spek en begonnen er ook een aantal te watertanden van de banaan met rolo (idd vrouwelijke collega’s). Afgelopen vrijdag was het helemaal bal. Iedereen BBQen en ik was de vraagbaak van de dag. No problemeo natuurlijk, maar ik heb de BQ kwaliteiten van mijn collega;s niet zo heel hoog zitten. Dus voornamelijk de makkelijke recepten meegegeven en vandaag kreeg ik van één foto’s over de mail. Foto’s zien er netjes uit, dus die wil ik jullie niet onthouden.  Hij heeft één van mijn allereerste recepten die ik heb gepost gemaakt, namelijk de mexicaanse worst. Kijk en krijg honger!

 

Lekkere worst

Worst

Gelukkig een stukje alufolie eronder. Die lavastenen zien er niet echt heel fris uit..

Mexicaanse worst

Het resultaat: heerlijk. B ik ben trots op je!

Mexicaanse worst

Deel dit met je vriendenShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
BramBBQ Geschreven door:

Spelen met vuur. Ik vindt het prachtig. Vooral in de BBQ of rookoven of onder een Dutch Oven. BBQen doe ik op een aantal verschillende BBQ’s waaronder een Weber OTG, een Big Green Egg Mini en een Black Bastard.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *